Rezeki Halal

Rezeki Halal Pada Perspektif Yang Sebenar

Ingin Belajar Ilmu Terbang Fizikal ? Rebutlah Peluang Ini !!!

Written By: Zahiruddin - Jul• 15•10

Salam,

Agak lama juga saya tak update laman Rezeki Halal ini sebab agak sibuk sikit sana-sini. (Sedang buat-buat sibuk). Saya memang jenis penggemar ilmu yang “Menarik” di antaranya ialah ilmu terbang secara fizikal. Bukan magic dan bukan naik kapal terbang atau helikopter tapi anda sendiri boleh mengapungkan badan anda di udara dan bergerak bebas.

Pada tahun 1991 di London di adakan satu pertandingan terbang 100 m dan pertandingan ini sempat di rakam pada warta berita Buletin Utama TV3 dan juga di paparkan di surat khabar keseokan harinya. Dalam berita itu di tontonkan ramai orang yang boleh “Levitate” untuk 100 m.

Saya juga ada rakan kenalan yang ibunya adalah salah seorang pengamal yoga yang sejati. Ibu rakan saya ini boleh terapung secara fizikal bila buat meditasi. Banyak contoh dan pengalaman secara fizikal yang lain.

Tapi kali ini saya ingin kongsi perihal Ilmu Terbang Fizikal yang boleh anda pelajari. Saya sedang bercadang menjemput tenaga pengajar datang ke Malaysia dan buat kelas di sini.

Terima Kasih.

Zahiruddin

p/s: Hanya ingin berkongsi – Tiada Daya Dan Kekuatan Hanya Allah. Jadilah macam Bilal bin Rabah sentiasa Ahad Allah di hati.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

31 Comments

  1. saiful anuar says:

    Perghh…ilmu terbang tuh….kalau tenaga pengajar dah dtg Msia jgn lupa bg tau kengkawan ye bro!..

    p/s kat indonesia mmg mcm2 ada he he he…

  2. Ace says:

    ajar saya teknik terbang .. reply di email saya ya ..

  3. Kawan says:

    Pakai jin ke apa ni?

    Sesuatu yang bertentangan dengan fitrah atau sunnatullah (menafikan hukum fizik–graviti) mesti ada ‘kuasa’ ghaib yang campur tangan.

    Soalnya , apa ‘kuasa ghaib’ tersebut?

  4. saiful anuar says:

    salam Kawan,

    kita tengok la dulu gurunya…baru kita nilaikan…tak gitu? jgn kita hukum seseorang itu tanpa menilainya…amin

  5. Assalamualaikum…Alhamdulillah saudara telah dapat kelebihan yang di beri oleh Yang Maha Agung, saya pun berminat untuk mempelajari teknik terbang mcm saudara…

  6. izani says:

    salam..tuan..harap dapat kongsi ilmu ini..sila hantar /reply di email saya yer.

  7. decky says:

    ok banget..sdh lama saya mw belajar ilmu ini..nt tolong beritahu saya kalo ada yang mw ngajarin ya

  8. rashidi87 says:

    saya nk belajar ilmu ini untuk jalan jauh, sekarang ni banyak kes accident di jalan raya, kalo terbang kurangla risiko accident dan jimat minyak, tol, maintenance dan sebagainya, saya nk belajaaaa

  9. Lanz says:

    Salam..
    betul ker bole terbang ni…?
    saya terasa nak belajar…. berapa pengeras?
    berapa lama boleh pandai

    bila boleh start kelas?

  10. hendra says:

    wahhh mantap yah…
    saluuttt
    saya minta tolong diajarin yah…kirim ke email saya…
    thank’s sbelum nya

  11. rezz says:

    buktikan dahulu… tunjukan keupaayan terbang di mata hamba… jika benar jika betull… tiada yang mustahil bagi ALLAH …tapi Buktikan

  12. rem says:

    salam

    alhamdullilah…akhir ada juga insan yang sudi mengajarkan ilmu warisan nie…kalau ada kursus nyer tlg email ker saya yer…

  13. akaun bank says:

    sbenor nye, memang dah lama kursus macamni ujud di mesia nih. tapi bukan badan korang yang terbang…duit korang yang terbang daa…kueh kueh kueh kueh….

  14. sa' iman says:

    Mahu belajar, dimana? bila?

  15. pergh says:

    Aduhai.. Mana penjaga webni.. x terjawabpun.. dah tertinggal apa??? Ramai dah pengikut nih..

  16. akaun bank says:

    SAPA MAU ILMU TERBANG? SILA EMAIL AKU KAT TICKETING@AIRASIA.COM ATAU TICKETING@MAS.COM…MUAHAHAHAHA

  17. helmi says:

    Assalamualaikum..minta beri tunjuk ajar..reply di email saya..terima kasih..

  18. musa muhtar says:

    tolong hantar maklumat lanjut untuk mmpelajari ilmu terbang ini pada saya tksh

  19. Yasin says:

    Assalamualikum,
    Saya baru terbaca web ini, ada peluang lagi tak untuk belajar ilmu terbang fizikal ini kat malaysia. T. kasih.

  20. Silent Writer says:

    Salam,

    Sila hubungi saya melalui emel.

    Saya ingin mempelajari ilmu tersebut dari tuan.

    Jazakallah.

  21. AzmiAhmad says:

    Salam, minta di kongsikan ilmu Nya dgn izin Nya. Jazakallah.

  22. budi santoso says:

    Sudah lama saya mencari tau teknik yoga ini yg bisa membantu utk bisa terbang, bisakah anda memberi tau lebih jelas ke saya tempat n cara saya belajar…..mohon petunjuknya n terimakasih sebelumnya

  23. din sakti says:

    saya sangat tertarik untuk memiliki ilmu terbang.
    berapa harganya?
    tolong kirim penjelasan nya ke email saya.
    saya tunggu.
    terima kasih.

    din sakti di indonesia

  24. hassan alias says:

    dimana mau belajar ilmu terbang, tolong email ke saya.

  25. anam says:

    saya pun mau
    saya boleh tolong mak ambik kelapa

  26. jaybro says:

    Tak perlu percaya pada yang tidak terbukti, gambar boleh dibuat…jgn tertipu

  27. mbah bejo says:

    ngimmmmmpiiiiiiiiiiii…….!!!!!!!!

  28. hasyim says:

    bang klo bisa ajarin saya dong limu terbang saya ingin sekali belajar terbang

    ya jawab coment saya

  29. hafiz says:

    salam??sya berminat dgn ilmu terbang ni kalau ada pngjra dtg disin sla bg taw sya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>