Rezeki Halal

Rezeki Halal Pada Perspektif Yang Sebenar

Makluman Kuliah: Kuliah Ilmu Makrifat Tok Kenali Pada 17hb Mac 2013

Written By: oneselfmastery - Mar• 08•13

Makluman Kuliah: Assalamualaikum..kepada rakan-rakan dan teman-teman yang dihormati sekalian. Dengan izin Allah, kami dengan rendah hati ingin menjemput tuan-tuan dan puan-puan semua untuk hadir ke “Kuliah Tuan Haji Shaari” yang akan di adakan pada hari Ahad bersamaan 17 hb MAC 2013 di Auditorium Kecil, Institut Penyelidikan Hidraulik Kebangsaan Malaysia (NAHRIM), Sri Kembangan dari jam 9:00 pagi hingga 4:00 petang. Kuliah ini akan di bawakan oleh Tuan Guru Haji Shaari Mohd Yusof Che Wook. Kelas ini untuk UMUM dan PERCUMA sahaja. Jemputlah hadir beramai-ramai. Mohon rakan-rakan dan teman-teman hebahkan maklumat ini. Semoga kita semua di rahmati dan di berkati Allah.

Kuliah Ilmu Makrifat Tok Kenali

Kuliah Ilmu Makrifat Tok Kenali

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. haji puspa haji mohammad says:

    asalamualaikum wtb
    saya dari Brunei Darussalam tolong update jika bolih kesemua tempat2 ceramah yang akan di buat sepanjang tahun untok keperluan sahabat2 di Brunei yang berminat untok mengikut kuliah makrifat Tok Kenali terima kasih…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>